„Българолюбие“ е проект, положил своите първи основи на развитие през 2018-та година и имащ за цел популяризирането на българщината. За това време съумяхме да изградим идентичност и да привлечем чрез съдържанието, което публикуваме, и дейностите, които развиваме, аудитория от съмишленици и хора, желаещи да опознаят България във всичките ѝ форми по интересен и иновативен начин. Казано накратко – намирате се на мястото за добиване на национално самочувствие. Мисията ни е да поддържаме пламъка на българщината жив чрез авторски материали, свързани с България – непознати и любопитни истории от миналото, настоящето и бъдещето. Чрез „Българолюбие“ даваме пример за това, че има смисъл да се трудим, развиваме и да творим именно тук.

В първите години от създаването на „Българолюбие“ развивахме дейността си само във Facebook под формата на страница. От 01.09 стартирахме нашите нови сайт и профил в Instagram. Краткосрочните ни цели са свързани с това да утвърдим присъствието си в социалните мрежи, както и да продължим реализирането на нашите социално ангажирани действия, кампании и инициативи, за които тепърва ще споделяме. Стремежите ни за развитие далеч не приключват дотук, но предпочитаме да разкриваме пред вас бъдещите си проекти с действия, а не с думи.

Защото е неподражаемо. Всеки публикуван от нас материал е авторски и създаден със старанието информацията в него да бъде представена по интересен и иновативен начин. Отделяме огромно внимание на детайлите в нашето съдържание и смело можем да обещаем, че в текстовете ни ще откривате непозната и изключително интересна информация, свързана със страната ни.

В момента се намирате в една от тях, а именно – нашия сайт. Също така към този момент можете да ни намерите във Facebook и Instagram.

В Екипа на „Българолюбие“ се занимаваме с изключително разнообразна дейност. Ако откривате себе си в създаването на материали, дигиталния маркетинг, търговската и представителна дейност или пък имате други качества, с които смятате, че можем да сме си взаимно полезни, можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Ще бъдем благодарни, ако следите нашата дейност и спомагате популяризирането на съдържанието, което ви допада. Също така имате възможност да ни съдействате по подходящ начин в социалните кампании, които осъществяваме – предварително споделяме информация за тях в нашите информационни канали.